1. Mânerele robinetelor

Mâinile murdare ating mereu mânerele de la robinet din bucătărie și baie – iar virusurile de răceală și gripă ne pot afecta. În plus, zonele respective sunt zone favorite pentru drojdie, mucegai și bacterii precum salmonela și E. coli. Ștergeți zilnic mânerele de la robinet cu spray sau șervețele dezinfectante.

2. Suportul de periuțe de dinți

Un studiu a descoperit că acestea pot fi una dintre cele mai pline locuri de germeni din casa ta. De regulă, puneți-le în mașina de spălat vase sau spălați-le cu apă fierbinte și săpun o dată sau de două ori pe săptămână. Și dacă cineva din casa ta este bolnav, țineți periuța de dinți separată de toată lumea. Dacă atingeți ceva cu viruși de răceală sau gripă și apoi atingeți gura, nasul sau ochii, puteți fi infectați.

3. Jucării din plastic ale copiilor

Copiii pot ajunge până la opt răceli pe an, iar acei germeni se pot răspândi cu ușurință în lucrurile lor. Curățați jucăriile la sfârșitul fiecărei luni și când pot fi mai murdare decât de obicei (sau după ce copilul dvs. este bolnav). Puteți ucide multe bacterii și viruși pe jucăriile din plastic dur, spălându-le cu săpun și apă caldă. Pentru a le igieniza cu adevărat, ștergeți-le cu un amestec de 1 lingură de oțet într-un sfert de apă cu câteva picături de ulei esențial, apoi lăsați-le să se usuce.

4. Ecrane tactile

Telefonul sau tableta pe care le atingeți mereu. Virusurile se pot transfera cu ușurință de pe ecranul dispozitivului pe vârful degetelor, deci este inteligent să vă curățați dispozitivele, în special în perioada de răceli și gripe. Puteți cumpăra șervețele speciale sau puteți verifica instrucțiunile pentru cel mai bun mod de a curăța ecranul. Există, de asemenea, dispozitive care folosesc lumina UV pentru a vă dezinfecta gadgeturile, sau soluții de curățat preparate de dvs. cu uleiuri esențiale.

5. Telecomenzile televizorului

Curățarea telecomenzii este pe lista dvs.? Acestea sunt unul dintre cele mai atinse și mai puțin curățate articole din casa ta. În plus, germenii de răceală și gripă tind să trăiască cel mai mult timp pe plastic și alte suprafețe dure. Pentru a curăța, mai întâi curățați resturile cu o periuță de dinți uscată. Apoi folosiți un tampon de bumbac sau o bilă de bumbac înmuiată într-un produs de curățare blând (și stoarse aproape uscat) pentru a dezinfecta. Puteți utiliza aceeași metodă pe tastaturile computerului.

6. Birouri murdare

Birourile pot adăposti multe tipuri de germeni. Oamenii îi ridică acasă, în autobuz sau lasă copiii la școală, apoi îi aduc la muncă. Nu poate fi rău să vă ștergeți spațiul de lucru în mod regulat, mai ales când răcelile și gripa se întâmplă. Acei viruși pot trăi pe suprafețe dure până la 8 ore. Aceasta este o zi de muncă completă.

7. Serios, spală-ți mâinile

Chiar dacă curățați tot ce vă înconjoară, spălarea mâinilor este încă una dintre cele mai sigure metode prin care vă puteți reduce șansele de a face răceală sau gripe. Dar trebuie să o faceți corect: frecați-vă mâinile împreună cu săpun de cel puțin 20 de secunde înainte de a vă clăti – nu uitați spatele mâinilor, între degete și sub unghii. Când nu puteți ajunge la o chiuvetă, folosiți un produs care dezinfectează și nu usucă pielea mâinilor.

P. S. Poți face soluțiile cu care faci curățenie foarte eficiente, ușor de pregătit și 100% naturale, cu câteva picături de uleiuri esențiale și alte produse naturale. Dacă ești pregătită și vrei să faci acest Restart, să îți faci singură aceste produse, scrie-mi și te voi contacta pentru a-ți oferi toate detaliile, și suportul, consultanța de care vei avea nevoie. Cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.