Dacă tot este isteria asta cu coronavirus, ce-ar fi dacă ai vedea lucrurile diferit?

Ce-ar fi dacă ai înceta să mai lupți cu virusii și să-ți mai fie frică de ei și să începi să-ți crești masiv imunitatea?

Nutriție – mâncare sănătoasă, hidratare, odihnă, sport, gânduri pozitive, rugăciune și suplimente naturale.

Uleiuri esențiale care ne protejează și cresc imunitatea corpului nostru.

Beneficiile amestecului de uleiuri esențiale pentru imunitate

Ajută-ți corpul să primească asistența funcțională imunitară și respiratorie pe care acest amestec de uleiuri esențiale trebuie să o ofere luat intern și/sau difuzat. Aceste metode permit amestecului de ulei să sprijine rapid sistemul imunitar și respirator, este o alternativă eficientă la opțiunile sintetice pentru suport imunitar.

Protejați-vă de amenințările sezoniere și de mediu folosind acest amestec de uleiuri care conține uleiuri esențiale care sunt cunoscute pentru efectele lor pozitive asupra sistemului imunitar și pot ajuta la protejarea împotriva problemelor nefavorabile de mediu și sezoniere. Când apar amenințări de mediu sau de sezon, luați zilnic 1-2 picături pentru a vă proteja corpul și a vă sprijini sistemul imunitar.

Amestecul de ulei esențial emite o aromă caldă, picantă și lemnoasă. Difuzarea amestecului va umple aerul cu mirosul său dulce și va oferi un parfum energizant și înălțător. Când este difuzat, uleiul esențial poate curăța și aerul. Data viitoare când așteptați musafiri, difuzați amestecul pentru a vă ajuta să purificați aerul și să creați o atmosferă pozitivă.

 Amestecul de ulei esențial are beneficii de curățare și purificare care pot fi utilizate pentru curățarea suprafețelor casnice. Pentru un produs de curățare natural și netoxic, adăugați câteva picături de ulei esențial într-o sticlă de pulverizare umplută cu apă și folosiți-o ca un produs de curățare eficient pe orice suprafață. Cu aroma sa unică, amestecul oferă un mod parfumat, natural, de curățat.

 Pentru o gustare gustoasă și hrănitoare după-amiază, feliați un măr și puneți feliile în apă. Adăugați câteva picături de ulei esențial în apă cu merele în el și lăsați merele să se înmoaie. După câteva minute, scoate merele din apă și bucură-te de o gustare sănătoasă, care stimulează imunitatea, care îți va satisface pofta de după-amiază și va aduce beneficii corpului tău.

Căutați un produs antibacterian pentru mâini care să nu includă ingrediente dăunătoare sau nefirești? Încercați să vă faceți propriul produs de curățare naturală folosind două ingrediente: amestecul de uleiuri esențiale și apa. Pur și simplu, combină câteva picături de ulei esențial cu ulei de nucă de cocos fracționat și apa și aplică-l pe mâini și degete pentru o dezinfectare naturală.

 Masați tălpile picioarelor unui copil în timpul sezonului școlar.

Combinați în smoothie-uri și ulei esențial. Această băutură delicioasă este modalitatea perfectă de a începe dimineața cum trebuie. Cu aroma delicioasă și câteva picături de ulei esențial care stimulează imunitatea, acest smoothie va deveni cu ușurință un mic dejun.

Într-o sală de clasă, la locul de muncă sau acasă, puneți trei-patru picături de ulei esențial în difuzorul ales de dvs. și difuzati. Uleiul va emite un miros înălțător și va ajuta la purificarea aerului.

Dacă vrei detalii mai multe despre acest amestec de uleiuri sau vrei o mostra, te rog să-mi scrii și te ajut cu mare drag.

  7 replies to "Cum te protejezi de coronavirus?"

  • Greta

   Vreau o monstră

  • Adelina Enache

   Cat costa?

   • ramona@solutiinaturalepentrucopii.com

    Buna ziua, As dori sa fie in privat aceasta discutie, sa nu incarcam aceasta postare. Va rog sa-mi lasati datele dvs de contact pe adresa de email ramona@solutiinaturalepentrucopii.com
    O zi buna in continuare

  • Mihaela Cracana

   Da.ma intereseaza cum se numesc uleiurile care se folosesc.

   • ramona@solutiinaturalepentrucopii.com

    Buna ziua, As dori sa fie in privat aceasta discutie, sa nu incarcam aceasta postare. Va rog sa-mi lasati datele dvs de contact pe adresa de email ramona@solutiinaturalepentrucopii.com
    O zi buna in continuare

  • AffiliateLabz

   Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.