Soluții naturale care acționează pe cauză și o rezolvă FĂRĂ efecte secundare.

POVESTEA MEA

Sunt Ramona Pop, sotie, mamica, antreprenor.

Sunt pasionata de natura, ceea ce este viu si colorat.

O mare parte din viata mea am fost extrem de bolnavicioasa. Am luat tratamente alopate enorm de multe... incepand de la varsta de 6 luni. Eram satula sa vad tablete, injectii, spray-uri, pufuri. M-am hotarat sa renunt la ele si sa caut solutii naturale. Asa au inceput cautarile mele pe Internet, prin plafare si alte magazine de specialitate.

Am un baietel de 3 ani si, si pentru el am cautat solutii naturale, care actioneaza pe cauza si o rezolva si nu pe simptome cum fac tratamentele alopate.

Am fugit de antibiotice, medicamente si consider ca sunt multe simptome pe care le putem trata acasa fara medicamente... ba ne julim, ba ne doare cceva, ba avem o indigestie... si asa mai departe.

La televizor apar reclamele la medicamente, si chiar daca nu esti atent pe moment la acea reclama, cand te doare gatul, sau ai alte simptome stii repede sa mergi la farmacie si stii exact ce sa ceri, exact ca si in reclama. Romanii sunt mari consumatori de medicamente si vreau sa schimb acest trend. Sa se uite omul in alta directie si sa vada ca se pot rezolva lucrurile.

De aproximativ 2 ani de zzile am descoperit uleiurile esentiale si de atunci sunt intr-un WAW continuu. Vad cum functioneaza, cum actioneaza si de fiecare data ma mir. Nu ma mai satur de acest lucru. Functioneaza de fiecare data.

Dupa sute de oameni a caror viata a fost atinsa intr-un fel sau altul, fie ca i-am scapat de-o durere, fie ded o insomnie, indigestie, le-au scazut tumorile, le-a revenit ciclul si asa mai departe. Pot sa afirm ca aceste uleiuri nu pot fi inlocuite pe piata. Ele fac ce fac medicamentele, dar FARA efectele secundare ale medicamentului.

POVESTEA ACESTUI SITE

Am ales in continuare sa ma adresez parintilor cu copii mici. Si asa a aparut acest site.

Sunt mamica si stiu cat se chinuie un parinte cand copilul lui e bolnav. Stiu cum e sa te trezeasca noaptea plangand ca lui i s-a infundat nasucul, si pe deasupra nu te lasa sa faci nimic sa-l ajuti, doar plange si urla. Si ii aplici cu forta picaturile sa i se desfunde nasul si il cureti cu batista bebelusului si nu are nici un efect ca isi produce mucusul din nou de la plans, sau vomita. Si atunci te simti neputincios si mama, de obicei, umbla cu copilul in brate sa-l linisteasca si apoi sa-i faca ceva. Cum ar fi sa ai atunci solutia perfecta si in maxim 5 minute sa se linisteasca copilu, nasucul desfundat si sa adoarma linistit pana dimineata. Solutia aceasta am descoperit-o in aceste uleiuri esentiale.

Beneficiul lor cel mai important este ca ai la indemana solutia care functioneaza instant, este si natural pe deasupra si toata familia este fericita si ne putem face activitatile noastre de zi cu zi.

Asa ca te invit alaturi de mine sa invatam impreuna cum sa ne tratam copii repede si natural. Sa-i ajutam sa isi mentina sanatatea si sa se dezvolte si sa creasca armonios.